Spiraaliporttimaria_ja_spiraaliportin_suuri_kristallipyramidi_jota_maria_kayttaa_avatessaan_portteja_enkelten_maailmaan.jpg

Maailmankaikkeudessa kaikki on jatkuvassa liikkeessä. Luonnossa ei ole suoria muotoja, katso vaikka joen uomaa ja sen virtauksen spiraalimaisia pyörteitä. Spiraali, vortex, pyörre - luo erittäin voimakasta elinenergiaa. Spiraaliportin liikkeelle panevan voiman kautta myös Sinulla on mahdollisuus löytää oman elinenergiasi liikkeelle paneva ja uudistava voima.

Spiraaliportissa luennoi ja kanavoi kreikkalainen esoteerinen opettaja Maria Zavou. Hän on opettanut Suomessa vuodesta 2010 alkaen. Häntä kutsutaan Enkelten Maailman lähettilääksi. Marian erityiset luennot ja kanavoinnit ovat kaikille avoimia ja ne tulkataan suomeksi. 

Huom! Maria Zavou luennoi ja pitää workshopin Hengen ja Tiedon messuilla sunnuntaina 12.10. ja luennoi Suomessa 12.-20.10. 

SPIRAALIPORTIN OHJELMA LOKAKUU - MARRASKUU 2014

  

Spiraaliportin ja Maria Zavoun lokakuun ohjelma sisältöineen

LA 11.10. HELSINKI / HENGEN JA TIEDON MESSUT LUOKKA 1L

SU 12.10. HELSINKI / HENGEN JA TIEDON MESSUT / MARIA ZAVOUN LUENTO JA WORKSHOP

PE 17.10. HELSINKI / HENKINEN LEIKKAUS / Enkelten hoitavat voimat klo 18:00-21:00 / 75€

Maria Zavou kertoo alustuksessaan henkisen leikkauksesta ja sen merkityksestä. Henkinen leikkaus tapahtuu ryhmässä ja on jokaiselle henkilökohtainen. Se ulottuu paikallaolijoista myös muihin apua tarvitseviin ylittäen ajan ja paikan. Kaikilla paikallaolijoilla on mahdollisuus pyytää apua sekä henkilöille, että myös antaa mahdollisuus omasta toivomuksestaan hoitavien virtojen saavuttaa myös esim. sairaaloita ja kouluja. Maria painottaa, että hän ei ole parantaja, vaan hänen tehtävänään on toimia porttien avaajana Taivaallisten parantajien ja sielunsaattajien paikalle saapumiseen. 

LA 18.10. HELSINKI / ANTEEKSIANNON VIHKIMYS klo 14:00-18:00 / 125€

Kuinka monilla meistä on elämämme aikana ollut ja on ehkä edelleenkin ihmissuhteita, jotka pitävät sisällään käsittelemättömiä asioita. Voi olla, että ihmissuhteisiin ja tapahtumiin liittyvät tunteet ovat tietoisuudessamme tai alitajunnassamme ja ¨syövyttävät¨ meitä sisältäpäin. Onko mieleesi tullut, miten suuri määrä energiaa on sitoutuneena näissä tapauksissa ja miten negatiiviset ajatukset ja tunteet pitävät meitä hallussaan ja estävät meitä etenemästä elämässämme ja näkemästä todellisia mahdollisuuksiamme?

Ehkä Sinulla on ollut ihmissuhde, missä tärkeät sanat jäivät sanomatta ja henkilö on jo poistunut keskuudestamme tai teidän tienne ovat eronneet.

Anteeksiannon – kanavoinnissa avaa Maria Zavou portit, joiden kautta Enkelten Maailman viestien viejät ja sielunsaattajat voivat työskennellä kanssamme. Tarpeen mukaan he linkittävät ja auttavat yhteyden syntymisessä ja anteeksiannon ja anteeksi saamisen virtauksessa, joka ylittää kaikki ajan ja materian esteet. Jokaiselle tilaisuus on täysin oma kokemuksensa.

Maria alustaa ennen kanavointiaan anteeksi antamisen  ja anteeksi saamisen merkityksestä ja sen vaikutuksista. 

SU 19.10. HELSINKI / KRISTUKSEN VIHKIMYS klo 14:00-18:00 / 125€

Elohim enkelten vapauden avainten vihkimykset ovat pohjustaneet meitä vastaanottamaan suureen Kristuksen aurinkopolun vihkimyksen, joka harmonisoi ja tasapainottaa sekä avaa meitä uuteen tietoisuuteen. Maria alustaa ennen kanavointia Kristuksen vihkimyksen merkityksestä. Tämä vihkimys on erityisesti Elohim-vihkimyksiin osallistuneille, mutta jos tunnet että Kristuksen vihkimys kutsuu juuri Sinua, niin tule mukaan Kristuksen valon polulle. 

MA 20.10. HELSINKI / ELOHIM RAFAELIN JA URIELIN vapauden avaimet klo 17:00-21:00 / 125€

Elohim Rafael ja Uriel välittävät tässä vihkimyksessä omat vapauden avaimensa, jotka nimensä mukaan puhdistavat ja antavat meille sen vapauden, joka meille sielumme jumalallisessa alkuperässä kuuluu. Sielumme ovat kauan aikaa olleet maapallollamme vaikeassa ja raskaassa kolmannen ulottuvuuden maailmassa, missä elämänsä aikana ihminen on aina koettanut kehittyä ja hänen on ollut lähes mahdotonta löytää elämälleen oikeaa suuntaa ja seurata omaa sielusuunnitelmaansa. Kuoleman jälkeen sama harha on jatkunut astraalitasolla.            

Tässä erityisessä vihkimyksessä Elohim Rafael antaa omat vapauden avaimensa, jotka avaavat ovet ja mahdollisuudet oman sisäisen, sekä henkisen että fyysisen, parannusvoiman käyttämiseen. Meidän oma, alkuperäinen jumalallinen dna:mme voi aktivoitua vapauden avainten murtaessa jälleensyntymien sidokset.

Elohim Uriel antaa vihkimyksessä omat vapauden avaimensa, jotka avaavat meille mahdollisuuden etenemiseen elämässämme kaikilla tasoilla katkaisten menneisyyden kahleet. Urielin vapauden avaimet avaavat myös tien kultaiselle portille, joka on kanava todelliseen Taivaalliseen Kotiimme paluulle.

Maria alustaa ennen kanavointia Rafaelin ja Urielin vapauden avainten merkityksestä ja vaikutuksista-

PE 31.10. HELSINKI / KLO 17:00 AVOIMET OVET TEE-ILTA SPIRAALIPORTISSA, TERVETULOA!

Muutokset mahdollisia, nettisivujen ohjelmaa päivitetään.

SPIRAALIPORTIN MARRASKUUN OHJELMA

21-23.11. (pe-su) KORKEIN MINÄNI SISÄISIN SILMIN - meditaatinen maalausviikonloppu

Erityinen lämminhenkinen meditatiivinen viikonloppu Spiraaliportissa, jossa oma Korkein Minä kuvataan sovelletulla ikonimaalaustekniikalla. Opettajana on Sirkka Leinonen, jolla on vuosien kokemus monipuolisen kuvallisen ilmaisun tuottamisesta ja ikonimaalauksesta. 

Viikonlopun aikana Sirkka Leinonen toimii ¨kuvallisen tuottamisen kätilönä¨, eli auttaa kurssilaisia synnyttämään kuvaa Peter Hess maljojen, gongien sekä kristallimaljojen ja pyramidien herkän ja rentouttavan sekä avaavan soitannon kautta sekä läheisesti ohjaten ja neuvoen aina apua tarvittaessa. 

Kurssille osallistujan ei tarvitse ¨osata maalata¨ - jokaisessa meissä on oma, persoonallinen taivaallinen ¨Michelangelomme¨. 

opettaja_sirkka_leinonen_korkeimpien_minien_katilo.jpg

¨Kuvien kätilö¨ Sirkka Leinonen ja

kesäkuun Korkein Minäni sisäisin silmin - kurssin ihanat maalaukset

Lisätietoa ja ilmoittautumiset  enkeltenportti@gmail.com

Puh: 050 4008 333  

 

Lämpöisesti tervetuloa Spiraaliporttiin!