maria_ja_spiraaliportin_suuri_kristallipyramidi_jota_maria_kayttaa_avatessaan_portteja_enkelten_maailmaan.jpg

Maailmankaikkeudessa kaikki on jatkuvassa liikkeessä. Luonnossa ei ole suoria muotoja, katso vaikka joen uomaa ja sen virtauksen spiraalimaisia pyörteitä. Spiraali, vortex, pyörre - luo erittäin voimakasta elinenergiaa. Spiraaliportin liikkeelle panevan voiman kautta myös Sinulla on mahdollisuus löytää oman elinenergiasi liikkeelle paneva ja uudistava voima.

Spiraaliportissa luennoi ja kanavoi kreikkalainen esoteerinen opettaja Maria Zavou. Hän on opettanut Suomessa vuodesta 2010 alkaen. Häntä kutsutaan Enkelten Maailman lähettilääksi. Marian erityiset luennot ja kanavoinnit ovat kaikille avoimia ja ne tulkataan suomeksi. 

SPIRAALIPORTTI on Helsingissä, Malmilla ns. Hankkijan talossa

OSOITE MALMIN RAITTI 17. Postiporras, 1.krs 00700 HELSINKI

Sisäänkäynti on Siemenkujan puolelta (edessä invaramppi)

Huom! Heinäkuun meditatiivinen maalausviikonloppu siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan!

ELOKUUN OHJELMA

Maria Zavou Spiraaliportissa

PE 14.8. Henkinen Leikkaus – tilaisuus klo 18–21 / 77€

Enkelit hoitavat Sinua ja välittävät hoitoaan kauttasi.

LA 15.8. Tunne-elämän riippuvuudet ja Enkelten Maailman avut niiden katkaisemiseen klo 14-18 / 125€

Elämäsi aikana Sinulla on useita kohtaamisia, joilla on kaikilla suuri merkitys kehityksessäsi ihmisenä. Jotkut tunnemuistot näistä kohtaamisista ovat käsittelemättöminä saattaneet jäädä taakaksi ja estää Sinua etenemästä elämässäsi. Kysessä voivat mm. sukulaissuhteet, parisuhteet että myös ystävyys- että työsuhteet tai traumaattiset kohtaamiset. Nämä tunneriippuvuudet voivat pitävää Sinua niin voimakkasti alitajuntaisesti kiinni menneisyydessä, että elämässä eteneminen, joka on myös omaan sielusuunnitelmaan siirtymisen edellytys, jää pelkäksi haaveeksi. Enkelten Maailma auttaa pyydettäessä katkaisemaan nämä siteet ja mahdollisuuden nähdä ja toimia selkeästi oman elämäsi parhaaksi. Päivän aikana Maria kertoo miten tunne-elämän riippuvuudet meihin vaikuttaat ja avaa portit Taivaallisten auttajien työskentelyyn kanssamme.

SU 16.8. Luova yhteystyö Korkeimman Minäsi kanssa klo 14–18 / 125€

Korkein Minäsi tuntee todellisen sielullisen olemuksesi ja on oma Taivaallinen valmentajasi, jos vain pyydät häntä ohjaimiin. Hän tuntee Sinun rajattomat mahdollisuutesi, joista oma alitajuntasi rajoittama persoonasi on täysin tietämätön.

Miten siirtyä Korkeimman Minän voimakkaaseen, luovaan ohjaukseen ja välttää persoonan asettamat ansat sekä henkisen, fyysisen sekä aineellisen kehityksen tiellä?

Miten tiedän, että toimin sielusuunnitelmani mukaisesti, enkä alitajuntani sisällään pitämien virheellisten ohjelmointien mukaan?

Päivän aikana luot uuden, luovan yhteyden omaan Korkeimpaan Minääsi.

Ohjauksen sisältö perustuu Maria Zavoun saman aamun kanavointiin sekä luentohetkellä hänen saamaansa ohjeistukseen, joka on suunnattu juuri sillä hetkellä paikalla olevalle ryhmälle.

 

MA 17.8. Taivaallisen Sielukehon vahvistaminen klo 17-21 / 125€

Sinulla on fyysisen kehosi lisäksi myös muita kehoja, kuten hienojakoiset, useimmiten fyysisten silmiemme näkökyvyn ulottumattomissa olevat eteerinen- ja astraalikeho. Kaikki nämä kehot ovat olleet käytössäsi useiden jälleensyntymien aikana, jolloin sielusi kipinä on ollut sammuneena ja näin todellinen taivaallinen olemuksesi syvässä unohduksen unessa. 

Kun saat yhteyden omaan Korkeimpaan Mínääsi, niin hän yhdistää oman Taivaallisen Sydämensä Sinun sydämeesi ja herättää Sielusi kipinän. Samalla hän alkaa herättää unohduksen unesta Sielukehoasi. Sielukehosi alkaa avautua ja aktivoitua uudelleen ja saat yhteyden todellisen alkuperäiseen jumalalliseen olemukseesi.

Sielukehosi on yhteytesi Taivaalliseen Kotimaahasi ja sen täysin aktivoiduttua on se myös kotiinpaluusi väline.

Päivän aikana Maria Zavou kertoo mikä sielukeho on ja miksi se on ollut unohduksen unessa sekä avaa ohjauksen kanavan Sielukehon vahvistamiseen. 

 Lämpöisesti tervetuloa Spiraaliportin Maailmaan!