Spiraaliportti

maria_ja_spiraaliportin_suuri_kristallipyramidi_jota_maria_kayttaa_avatessaan_portteja_enkelten_maailmaan.jpg

Maailmankaikkeudessa kaikki on jatkuvassa liikkeessä. Luonnossa ei ole suoria muotoja, katso vaikka joen uomaa ja sen virtauksen spiraalimaisia pyörteitä. Spiraali, vortex, pyörre - luo erittäin voimakasta elinenergiaa. Spiraaliportin liikkeelle panevan voiman kautta myös Sinulla on mahdollisuus löytää oman elinenergiasi liikkeelle paneva ja uudistava voima.

Spiraaliportissa luennoi ja kanavoi kreikkalainen esoteerinen opettaja Maria Zavou. Hän on opettanut Suomessa vuodesta 2010 alkaen. Häntä kutsutaan Enkelten Maailman lähettilääksi. Marian erityiset luennot ja kanavoinnit ovat kaikille avoimia ja ne tulkataan suomeksi. 

MAALISKUU

VÄRÄHTELY-LAULUN KURSSI SPIRAALIPORTISSA 7.-8.3.

MARIA ZAVOU SPIRAALIPORTISSA keväällä 10.-13.4. ja 22.-25.5.

Huhtikuun luennot/vihkimykset                                                                                                           Huom! Olemme huhtikuussa uudessa osoitteessa MALMIN RAITTI 17.!) 

10.4. pe Henkinen Leikkaus - tilaisuus: Enkelit hoitavat Sinua ja välittävät hoitoaan kauttasi

klo 18-21 / 77€

11.4. la Aineenvaihdunnan tasapainottaminen (henkinen ja kehollinen aineenvaihdunta) II - osa  

klo 14-18 125€ 

12.4. su Hyberborealaiset ja Apollon: Silta muinaisen pohjoisen Hyberborealaisten kansan ja Olympos-vuoren jumalten välillä. Musiikin, runouden, ennustustaidon, valon ja oikeudenmukaisuuden Apollon. Kuka hän oli ja mikä oli hänen tehtävänsä tuolloin mikä se on nyt. Miksi hän matkusti mytologian kertoman mukaan muinoin joka kevät joutsenten vetämillä vaunuillaan Delfistä Hyberborealaisten maahan. 

klo 14-18 125€

13.4. ma Elohim-vihkimysten kaksois-sarja jatkuu: Elohim-Marazeilin (hänen energiotaan ovat mm. luonto ja luonnon henget sekä yrtit ja kristallit) ja viidennen ulottuvuuden Neptunus-planeetan alkuisien Poseidonin ja Ethran - muinaisen Atlantiksen veden ja korkeiden taajuuksien opettajien vihkimys.

klo 17-21 125€

S P I R A A L I P O R T T I

www.spiraaliportti.fi
Kurssitila Malmilla osoitteessa
Malmin Raitti 19., 1.korttelitupa /

HUOM! UUSI OSOITE 15.3. ALKAEN: MALMIN RAITTI 17., Hankkijan rakennus, postiporras (A ja B portaan välissä), johon on käynti Siemenkujan puolelta
00700 Helsinki

 

Erityinen lämminhenkinen meditatiivinen viikonloppu Spiraaliportissa, jossa oma Korkein Minä kuvataan sovelletulla ikonimaalaustekniikalla. Opettajana on Sirkka Leinonen, jolla on vuosien kokemus monipuolisen kuvallisen ilmaisun tuottamisesta ja ikonimaalauksesta. 
Viikonlopun aikana Sirkka Leinonen toimii ¨kuvallisen tuottamisen kätilönä¨, eli auttaa kurssilaisia synnyttämään kuvaa Peter Hess maljojen, gongien sekä kristallimaljojen ja pyramidien herkän ja rentouttavan sekä avaavan soitannon kautta sekä läheisesti ohjaten ja neuvoen aina apua tarvittaessa. 
Kurssille osallistujan ei tarvitse ¨osata maalata¨ - jokaisessa meissä on oma, persoonallinen taivaallinen ¨Michelangelomme¨. 

opettaja_sirkka_leinonen_korkeimpien_minien_katilo.jpg

¨Kuvien kätilö¨ Sirkka Leinonen ja

kesäkuun Korkein Minäni sisäisin silmin - kurssin ihanat maalaukset

Lisätietoa ja ilmoittautumiset  enkeltenportti@gmail.com

Puh: 050 4008 333  

Lämpöisesti tervetuloa Spiraaliporttiin!