maria_ja_spiraaliportin_suuri_kristallipyramidi_jota_maria_kayttaa_avatessaan_portteja_enkelten_maailmaan.jpg

Maailmankaikkeudessa kaikki on jatkuvassa liikkeessä. Luonnossa ei ole suoria muotoja, katso vaikka joen uomaa ja sen virtauksen spiraalimaisia pyörteitä. Spiraali, vortex, pyörre - luo erittäin voimakasta elinenergiaa. Spiraaliportin liikkeelle panevan voiman kautta myös Sinulla on mahdollisuus löytää oman elinenergiasi liikkeelle paneva ja uudistava voima.

Spiraaliportissa luennoi ja kanavoi kreikkalainen esoteerinen opettaja Maria Zavou. Hän on opettanut Suomessa vuodesta 2010 alkaen. Häntä kutsutaan Enkelten Maailman lähettilääksi. Marian erityiset luennot ja kanavoinnit ovat kaikille avoimia ja ne tulkataan suomeksi. 

SPIRAALIPORTTI on muuttanut Hankkijan taloon!

UUDET KOULUTUSTILAT MALMILLA:

OSOITE MALMIN RAITTI 17. 1.krs 00700 HELSINKI

Sisäänkäynti postiportaasta Siemenkujan puolelta (edessä invaramppi)

HUHTIKUU

MARIA ZAVOU SPIRAALIPORTISSA keväällä 10.-13.4. (ja 22.-25.5., toukokuun ohjelman sisältö päivitetään myöhemmin)

10.4. pe Henkinen Leikkaus - tilaisuus: Enkelit hoitavat Sinua ja välittävät hoitoaan kauttasi

klo 18-21 / 77€

11.4. la Aineenvaihdunnan tasapainottaminen (henkinen ja kehollinen aineenvaihdunta) II - osa  

klo 14-18 125€ 

12.4. su Hyberborealaiset ja Apollon: Silta muinaisen pohjoisen Hyberborealaisten kansan ja Olympos-vuoren jumalten välillä. Musiikin, runouden, ennustustaidon, valon ja oikeudenmukaisuuden Apollon. Kuka hän oli ja mikä oli hänen tehtävänsä tuolloin mikä se on nyt. Miksi hän matkusti mytologian kertoman mukaan muinoin joka kevät joutsenten vetämillä vaunuillaan Delfistä Hyberborealaisten maahan. 

klo 14-18 125€

13.4. ma Elohim-vihkimysten kaksois-sarja jatkuu: Elohim-Marazeilin (hänen energiotaan ovat mm. luonto ja luonnon henget sekä yrtit ja kristallit) ja viidennen ulottuvuuden Neptunus-planeetan alkuisien Poseidonin ja Ethran - muinaisen Atlantiksen veden ja korkeiden taajuuksien opettajien vihkimys.

klo 17-21 125€

Lämpöisesti tervetuloa Spiraaliportin Maailmaan!