Spiraaliporttimaria_ja_spiraaliportin_suuri_kristallipyramidi_jota_maria_kayttaa_avatessaan_portteja_enkelten_maailmaan.jpg

Maailmankaikkeudessa kaikki on jatkuvassa liikkeessä. Luonnossa ei ole suoria muotoja, katso vaikka joen uomaa ja sen virtauksen spiraalimaisia pyörteitä. Spiraali, vortex, pyörre - luo erittäin voimakasta elinenergiaa. Spiraaliportin liikkeelle panevan voiman kautta myös Sinulla on mahdollisuus löytää oman elinenergiasi liikkeelle paneva ja uudistava voima.

Spiraaliportissa luennoi ja kanavoi kreikkalainen esoteerinen opettaja Maria Zavou. Hän on opettanut Suomessa vuodesta 2010 alkaen. Häntä kutsutaan Enkelten Maailman lähettilääksi. Marian erityiset luennot ja kanavoinnit ovat kaikille avoimia ja ne tulkataan suomeksi. 

MARIA ZAVOU OPETTAA JA KANAVOI SUOMESSSA JÄLLEEN 13.-16.2.2015

Tule tutustumaan Spiraaliporttiin, kristallipyramideihin- ja kirstallimaljoihin sekä vihittyihin kristalleihin - Tee-ilta Spiraaliportissa perjantaina 31.10. klo 17:00-20:00 / Oviraha 5 €

 

SPIRAALIPORTIN MARRASKUUN OHJELMA

21-23.11. (pe-su) KORKEIN MINÄNI SISÄISIN SILMIN - meditaatinen maalausviikonloppu

Erityinen lämminhenkinen meditatiivinen viikonloppu Spiraaliportissa, jossa oma Korkein Minä kuvataan sovelletulla ikonimaalaustekniikalla. Opettajana on Sirkka Leinonen, jolla on vuosien kokemus monipuolisen kuvallisen ilmaisun tuottamisesta ja ikonimaalauksesta. 

Viikonlopun aikana Sirkka Leinonen toimii ¨kuvallisen tuottamisen kätilönä¨, eli auttaa kurssilaisia synnyttämään kuvaa Peter Hess maljojen, gongien sekä kristallimaljojen ja pyramidien herkän ja rentouttavan sekä avaavan soitannon kautta sekä läheisesti ohjaten ja neuvoen aina apua tarvittaessa. 

Kurssille osallistujan ei tarvitse ¨osata maalata¨ - jokaisessa meissä on oma, persoonallinen taivaallinen ¨Michelangelomme¨. 

opettaja_sirkka_leinonen_korkeimpien_minien_katilo.jpg

¨Kuvien kätilö¨ Sirkka Leinonen ja

kesäkuun Korkein Minäni sisäisin silmin - kurssin ihanat maalaukset

Lisätietoa ja ilmoittautumiset  enkeltenportti@gmail.com

Puh: 050 4008 333  

JOULUKUUSSA SPIRAALIPORTISSA MEDITATIIVISEN HELMINAUHAN VALMISTUSTA 12.12. KLO 16-21

 

Lämpöisesti tervetuloa Spiraaliporttiin!