maria_ja_spiraaliportin_suuri_kristallipyramidi_jota_maria_kayttaa_avatessaan_portteja_enkelten_maailmaan.jpg

Maailmankaikkeus on jatkuvassa liikkeessä. Luonnossa ei ole suoria muotoja, katso vaikka joen uomaa ja sen virtauksen spiraalimaisia pyörteitä. Spiraali, vortex, pyörre - luo erittäin voimakasta elinenergiaa. Spiraaliportin luentojen ja kanavointien liikkeelle panevan impulssin aktivoimana toivomme Sinun löytävän oman ytimesi elinenergian todellisen voiman.

Spiraaliportissa luennoi ja kanavoi kreikkalainen kirjailija, taidemaalari ja esoteerinen opettaja Maria Zavou. Hän on opettanut Suomessa vuodesta 2010 alkaen. Mariaa kutsutaan Enkelten Maailman lähettilääksi. Hänen erityiset aina ajankohtaiset luentonsa ja uunituoreet kanavointinsa ovat kaikille avoimia ja ne tulkataan suomeksi.

Maria Zavoun seuraava luentosarja Spiraaliportissa on 20.-22.5. (pe-su). Kanavointien ja luentojen aiheet näkyvät alempana tällä sivulla.

SPIRAALIPORTTI on Helsingissä, Malmilla ns. Hankkijan talossa OSOITE MALMIN RAITTI 17. Postiporras, 1.krs 00700 HELSINKI Sisäänkäynti Siemenkujan puolelta (edessä invaramppi)

SPIRAALIPORTISSA ¨ MARIA ZAVOU - ILTA¨

KE 20.4.

klo 17:00 – 20:00

Illan ohjaa Marian antaman aiheohjeistuksen mukaan Sirkka Leinonen, joka on ollut Marian ryhmissä jo vuodesta 2010 alkaen.

Iltaan on vapaa pääsy.

Ilmoittautumiset (paikkojen valmistelua varten) puhelimitse tai sähköpostilla illan vetäjälle Sirkka Leinoselle: p. 040 4182906 / siira.leinonen@gmail.com

MARIA ZAVOUN MAALAAMAT SIELUKEHON KEHITYKSEN KUVAT

Maria Zavou maalaa koskettavia henkilökohtaisia Sielukehon kehityksen kuvia Suomessa jälleen heinäkuussa 1.-3.7. Valossa Vapaana - tapahtuman yhteydessä Kittilässä, Levillä.


Tilauksia otetaan vastaan hyvin rajallinen määrä.

Lisätietoja puhelimitse: 050 4008333 / Saara.


Maria Zavou opettaa ja kanavoi pe-su 20.-22.5.

Mielenkiintoiset, uuden ajan tiedon luennot ja vihkimykset ovat avoinna kaikille yli 16-vuotiaille.

(kaikki tilaisuudet käännetään sujuvasti suomeksi!)


20.5. Perjantai klo 18-21 / 77€

Henkinen Leikkaus: Taivaalliset auttajat hoitavat Sinua ja läheisiäsi


21.5. Lauantai klo 12-16 / Huom. aika! / 125€

Kanavointi-koulus. Maria Zavoun tapa opettaa puhdasta kanavointia on selkeä ja vahvistaa yhteyttä omaan Korkeimpaan Minään sekä omaan Taivaalliseen Sielukehoon. Näin kehityt suuntautumaan puhtaaseen valon ja tiedon lähteeseen.


22.5. Sunnuntai klo 12-16 / Huom. aika! / 125€

ELOHIM-enkelten juhlavihkimys: Mikael, Gabriel, Rafael, Uriel, Zakhiel ja Samuel.

Tule vastaanottamaan vahvistavat voimat:

usko, tahto, ohjaus, parannus, eteneminen, puhdistus ja jumalallinen rakkaus
Lämpimästi tervetuloa Spiraaliportin maailmaan!

Ilmoittautumiset tai sähköpostilla tai puhelimitse: 050 4008333