maria_ja_spiraaliportin_suuri_kristallipyramidi_jota_maria_kayttaa_avatessaan_portteja_enkelten_maailmaan.jpg

Maailmankaikkeudessa kaikki on jatkuvassa liikkeessä. Luonnossa ei ole suoria muotoja, katso vaikka joen uomaa ja sen virtauksen spiraalimaisia pyörteitä. Spiraali, vortex, pyörre - luo erittäin voimakasta elinenergiaa. Spiraaliportin liikkeelle panevan voiman kautta myös Sinulla on mahdollisuus löytää oman elinenergiasi liikkeelle paneva ja uudistava voima.

Spiraaliportissa luennoi ja kanavoi kreikkalainen esoteerinen opettaja Maria Zavou. Hän on opettanut Suomessa vuodesta 2010 alkaen. Häntä kutsutaan Enkelten Maailman lähettilääksi. Marian erityiset luennot ja kanavoinnit ovat kaikille avoimia ja ne tulkataan suomeksi. 

SPIRAALIPORTTI on Helsingissä, Malmilla ns. Hankkijan talossa OSOITE MALMIN RAITTI 17. Postiporras, 1.krs 00700 HELSINKI Sisäänkäynti Siemenkujan puolelta (edessä invaramppi)

Spiraaliportin väki toivottaa Joulurauhaa ja Iloa Sydämiin sekä Onnellista Uutta Vuotta 2016!


Tammikuun ohjelma

Pe-La-su 8.-10.1. KORKEIN MINÄ SISÄISIN SILMIN - meditatiivinen maalausviikonloppu Spiraaliportissa. Lisätietoa

Helmikuun ohjelma

Olemme mukana Finlandia-talolla MinäOlen messuilla 6.-7.2. Tervetuloa tutustumaan soiviin kristallimaljoihin ja upeisiin kristallipyramideihin!

Maria Zavou opettaa ja kanavoi pe-ma 12.-15.2.

Mielenkiintoiset, uuden ajan tiedon luennot ja vihkimykset ovat avoinna kaikille yli 16-vuotiaille.

(kaikki tilaisuudet käännetään sujuvasti suomeksi!)

12.2. Perjantai klo 18-21 / 77€

Henkinen Leikkaus: Taivaalliset auttajat hoitavat Sinua ja läheisiäsi  

13.2. Lauantai klo 12-16 / Huom. aika! / 125€

Sielusopimuksista vapautuminen: mm. kaukaiset sukulaiset, ystävät, opettajat, työtoverit. Alkuluento, jonka jälkeen vihkimyskanavointi.

14.2. Sunnuntai klo 12-16 / Huom. aika! / 125€

Taivaallisen sielukehomme kehitys, missä Korkein Minä ja Jumalallinen äiti kehittävät korkeimman tietoisuutemme yhteyttä sydämeen.

15.2. Maanantai klo 17-21 / 125€

Puhtaana kanavana toimimisen opetusilta, jossa opit kehittämään aistejasi Korkeimman Minäsi kautta tapahtuvaan viestimiseen. Aiheena on elämässä eteneminen ja kehittyminen korkeimmassa ohjauksessa.

Lämpimästi tervetuloa Spiraaliportin maailmaan!

 

Ilmoittautumiset tai sähköpostilla tai puhelimitse: 050 4008333